Scurtcircuit în camera de resuscitare a UPU, la Spitalul Judeţean Piteşti. Trei pacienţi au fost evacuaţi

Scurtcircuit în camera de resuscitare a UPU, la Spitalul Judeţean Piteşti. Trei pacienţi au fost evacuaţi
Foto: Spitalul Județean de Urgență Pitești / Facebook

Un scurtcircuit s-a produs, marţi, în camera de resuscitare a Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Piteşti. Personalul medical a acționat imediat, așa că tragedia a fost evitată. Nu s-a produs niciun incendiu, precizează ziarulargesul.ro. Cei trei pacienți care se aflau în respectiva încăpere au fost evacuați. Ei nu au avut de suferit de pe urma acestui incident.

Incident la Spitalul Judeţean Piteşti: Scurtcircuit la UPU

În camera de resuscitare a UPU a fost semnalat un scurtcircuit la aparatul de aer condiționat, în jurul orei 15.00.

Cadrele medicale au acționat imediat și au scos aparatul din priză. Incendiul a fost astfel evitat și nu a fost nevoie de intervenția pompierilor.

Cei trei pacienți aflați în respectiva încăpere au fost mutați imediat, fără ca starea de sănătate să le fie afectată.

Aparatul de aer condiționat va fi înlocuit.

Ultima oră
13:44 - Talibanii au interzis frizerilor afgani să mai radă și să tundă bărbile. ”Nimeni nu are dreptul să se plângă”
13:39 - Lidia Buble are un mare secret, ce acum s-a aflat: de ce ţine mereu, în mână, o păpuşă fără păr, la Asia Express, la Antena 1!
13:32 - Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost consilier al Vioricăi Dăncilă și apropiat al lui Dan Voiculescu
13:23 - Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun loc
13:14 - 5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, printre care și o femeie nevaccinată, de 28 de ani. La ATI sunt internați 272 de pacienți cu COVID-19
13:05 - Ludovic Orban: Președintele României a încălcat Constituția / Comsia de control al SRI ar trebui să cerceteze subiectul / Cîțu nu înțelege ce partitură a jucat și că a fost un pion pe tabla de șah, nicidecum regina (VIDEO)
13:05 - Florin Cîțu: Astăzi semnăm PNRR, este un moment istoric. Primii bani vor veni la începutul lui decembrie
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori. Au fost raportate 2.600 de cazuri în ultimele 24 de ore
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)