Se anunță un weekend aglomerat la malul mării, unde sunt așteptați peste 100.000 de turiști. Majoritatea camerelor din hoteluri sunt ocupate

Se anunță un weekend aglomerat la malul mării, unde sunt așteptați peste 100.000 de turiști. Majoritatea camerelor din hoteluri sunt ocupate
Peste 6 tone de produse alimentare expirate de 3 ani, descoperite la Costinești. Ce nereguli au găsit inspectorii ANPC. Sursa Foto: Facebook / Costinești

August este luna cea mai aglomerată pe litoralul românesc, iar stațiunile sunt ocupate în proporție de aproape 100%.

Pentru a-i recuceri pe turiștii care au început să migreze spre sudul litoralului, Mamaia vine, în vârf de sezon estival, cu oferte speciale cu reduceri.

Aglomerație pe litoral în acest weekend

Se anunță cel mai aglomerat weekend la malul mării. Peste 100.000 de turiști au făcut rezervare pe litoral pentru acest sfârșit de săptămână. Gradul de ocupare al hotelurilor în toate stațiunile este în proporție de 95% pentru weekendul acesta.

Oaspeții aleg să petreacă un sejur între 5 și 7 nopți la noi, iar tarifele diferă în funcție de pachetul selectat. Între 250 euro și 50 euro pe noapte”, a delarat Silvia Vornic, manager hotel.

Românii au un chef nebun de vacanțe în vara lui 2022. Cu toate că s-a scumpit tot ce ține de călătorii și cazare, aceștia merg în număr tot mai mare la all-inclusive pe litoralul românesc. Dacă în urmă cu câțiva ani erau doar două astfel de unități pe litoral, acum sunt 60, de trei, patru, cinci stele, cu meniuri variate și abundente.

De asemenea, în Mamaia, hotelierii se laudă că au mă scăzut din prețuri tocmai pentru a atrage turiștii după ce luna trecută au dus lipsă de vizitatori.

Urmăriți B1TV.ro și pe