Se întoarce „Vacanța mare” / Unde vor putea fi văzuți Mugur Mihăescu, Axinte și Radu Pietreanu

Se întoarce „Vacanța mare” / Unde vor putea fi văzuți Mugur Mihăescu, Axinte și Radu Pietreanu
/ Foto: Facebook / Vacanța Mare

Actorii serialului „Vacanța mare”, Mugur Mihăescu, Axinte și Radu Pietreanu, se reunesc din nou la TV și vor apărea în fața telespectatorilor săptămâna aceasta, într-un moment de glorie, ca pe vremuri.

Starea de bine va fi făcută în cadrul show-ului iUmor, difuzat la Antena 1, scrie cancan.ro. Cei trei vor urca pe scenă în această seară, de la ora 20:30, iar momentul lor va fi o bună reamintire a vremurilor când făceau senzație în serialul „Vacanța mare”.

Se reunește „Vacanța mare”

Radu Pietreanu este primul jurat surpriză al noului sezon iUmor, a cărei premieră va avea loc vineri seara. Acesta va fi surprins cu momente incredibile de roast din partea cui se va aștepta mai puțin. Pe rând, prietenii și colegii săi Axinte, Mugur Mihăescu, Cătălin Moroșanu și Alin Oprea, vor urca pe scena emisiunii și-l vor lua la roast.

„Mi-a spus că se bucură să fie aici, pentru că are ce învăța de la voi, chiar dacă are o mare experiență de viață!”, așa își va începe Axinte roast-ul din această seară.

Radu Pietreanu a pregătit și el o serie de poante, printre acestea numărându-se: „Ați văzut? Uite ce lecție mi-a tras chelu! Am și eu chelul meu. Eu cred că a vrut să se răzbune pe mine, pentru că l-am schimonosit în toate felurile. În 35 de ani, l-am pus să joace în toate rolurile!”

Urmăriți B1TV.ro și pe