Ce studii are de fapt Mugur Mihăescu. Actorul din Vacanța Mare a rămas repetent de trei ori

Ce studii are de fapt Mugur Mihăescu. Actorul din Vacanța Mare a rămas repetent de trei ori
/ Foto: Facebook / Vacanța Mare

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, dar puțini sunt cei care știu ce studii are, de fapt, actorul din Vacanța Mare. Mai mult decât atât, recent, Mihăescu a povestit de ce a rămas repetent de trei ori, în timpul facultății.

Mugur Mihăescu a criticat adesea sistemul de educație din România, iar într-un interviu recent a povestit și de ce s-a lăsat de facultate, chiar dacă era atras de domeniu și mai ales cum a reușit să rămână repetent de trei ori. Iată și câți bani a câștigat Mugur Mihăescu după Vacanța MAre.

Ce studii are, de fapt, Mugur Mihăescu

Actorul din Vacanța Mare este foarte cunoscut în rândul românilor, dar nu sunt mulți cei care știu ce facultate a urmat vedeta.

Recent, invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai, Mugur Mihăescu a vorbit despre școala din România, dar și despre factorii ce l-au determinat să renunțe la facultate, după ce a rămas repetent de trei ori.

Pentru că facultatea nu mă învăța nimic din ce am vrut eu atunci să fac. Eu veneam dintr-un sistem educational puțin…pe vremea lui Nicolae Andrei.

Clasa noastră era o clasă de elită a Doljului, în care ne selectam materiile pe care vrem să le studiem mai mult și nu se punea nicio presiune din partea profesiorilor să studiem materiile lor, că e mai importantă economia socialistă sau mai știu eu ce.

Eu voiam să fac automatizări și calculatoare. Învățam rezistența materialelor, diagramă fier carbon, desen tehnic, roti dințate și toate porcăriile lumii, cum se învață și acum, orice, ca să te ducă în afara domeniului pe care vrei să-l studiezi”, a povestit actorul Mugur Mihăescu, cu privire la studiile sale, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, potrivit Wowbiz.ro.

De ce a rămas Mugur Mihăescu repetent de trei ori

În timpul facultății, actorul din Vacanța Mare a rămas repetent de trei ori, iar motivele au fost expuse de către vedetă în timpul emisiunii de la Kanal D.

Am luat examenul la calculatoare în anul III la Cerneanu, care era cuiul facultății, dacă îi demonstrezi lui că ești bun, ai trecut. După care au venit organele de mașini și nu mai știu ce. „Cum adică, student, refuzi că înveți cupla de gradul trei, cupla de…?

Și am zis îmi bag piciorul în voi, eu am venit aici să studiez calculatoare. De atunci mi-am băgat picioarele în facultate”, a spus el, explicând și cum a renunțat la studii.

Urmăriți B1TV.ro și pe