Șeful ASF, Mișu Negrițoiu, întâmpinat de protestatari la Cluj (VIDEO)

Șeful ASF, Mișu Negrițoiu, întâmpinat de protestatari la Cluj (VIDEO)
Foto: B1 TV

Mișu Negrițoiu, șeful ASF, a fost întâmpinat joi, la Cluj, de protestatari, care se trezesc în situația că nu mai primesc bani sau așteaptă luni întregi pentru a a recupera prejudiciul în cazul accidentelor auto, informează B1 TV.

Acesta se afla la o dezbatere privind piața asigurărilor, la care participau și principalii reprezentanți ai companiilor de asigurări.

Printre sloganurile protestarilor, se puteau citi mesaje precum ”Negrițoiu, demisia”, ”Negrițoiu, asasinul asigurărilor”, ”Stop abuzurilor din asigurări”.

Potrivit dezvăluirilor făcute în emisiunea ”X-Press”, difuzată la B1 TV și moderată de Sabin Orcan, Mișu Negrițoiu este în prezent acționar la patru firme, iar în perioada ianuarie-aprilie, a încasat de la ING suma de aproape un milion de lei.
Acesta nu și-a trecut în declarația de interese faptul că este administratorul a patru firme din Buzău.

Potrivit ultimei declarații de avere din luna iunie a 2014, Negrițoiu figura ca membru în asociații profesionale și/sau sindicale, mai precis în cinci astfel de asociații.

Datele Registrului Comerțului prezentate de Sabin Orcan arată faptul că șeful ASF este administrator la Greentech SA (recuperarea materialelor reciclabile sortate), Greenwee SA (demontarea mașinilor și echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor), Greenlamp reciclare SA (tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase), Greenfiber Internațional SA (fabricarea firelor sintetice și artificiale).

Pe data de 28.05.2012 a fost numit administrator la Greenwee Internațional și la Greenlamp Reciclare, iar mandatul expiră în 2016.

Acționarii celor patru firme sunt cam aceleași persoane, prin care taiwanezi și greci.

Șeful ASF, Mișu Negrițoiu, întâmpinat de protestatari la Cluj

Tags:
Ultima oră
08:28 - Beatrice Mahler: Morga Institutului Marius Nasta este plină. Am avut foarte multe decese în ultimul timp
08:02 - Patru persoane au murit, după un grav accident de circulație în județul Caraș-Severin. Una dintre victime avea 16 ani
07:48 - România, printre destinațiile preferate de nevaccinați, datorită măsurilor mai relaxate. „Au cerut un zbor doar dus”
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)