Şeful Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, ridicat de procurorii DNA

Şeful Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, ridicat de procurorii DNA
Foto: replicaonline.ro
Şeful Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, Adrian Gâmbuţeanu, a fost ridicat, miercuri, de procurorii DNA, în urma percheziţiilor care au avut loc la sediul regiei, dar şi la Consiliul Judeţean şi la locuinţa lui Nicuşor Constantinescu, ridicat, de asemenea, şi dus la audieri.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost ridicat, miercuri, de procurorii anticorupţie, în urma percheziţiilor făcute la locuinţa sa şi la sediile altor două instituții publice, între care şi CJ, într-un dosar privind fapte de corupţie.
„Nu ştiu pentru ce am fost adus, mi se va aduce la cunoştinţă”, a spus Nicuşor Constantinescu, la intrarea în sediul DNA.

Întrebat dacă se teme că va fi arestat, preşedintele CJ Constanţa a spus: „Normal că mi-e frică”.

Preşedintele CJ Constanţa a mai fost întrebat de jurnalişti dacă ar putea suporta regimul de detenţie, acesta spunând: „Eu suport orice”.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, procurorii DNA – Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2011-2013, a unor infracțiuni asimilate celor de corupție de către funcţionari publici cu funcţii de conducere în plan local.
 

Urmăriți B1TV.ro și pe