Senatul refuză sicriul lui Vadim Tudor în Parlament. Marius Marinescu – "Este o premieră tristă, o ticăloșire". Codrin Ștefănescu – "A fost o simplă neînțelegere. Familia a decis să ducă trupul neînsuflețit la biserică" (VIDEO)

Senatul refuză sicriul lui Vadim Tudor în Parlament. Marius Marinescu - "Este o premieră tristă, o ticăloșire". Codrin Ștefănescu - "A fost o simplă neînțelegere. Familia a decis să ducă trupul neînsuflețit la biserică" (VIDEO)

Fostul senator Marius Marinescu, vicepreşedinte al PRM, a declarat într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „România Acum„, moderată de Irina Petraru și difuzată la postul B1 TV, că esteo „ticăloșire”, faptul că Senatul a refuzat ca sicriul lui Corneliu Vadim Tudor să fie depus în Senat.

„De câte ori am apelat la Senat să depun la Senat pe cineva, nu am avut probleme. Este un drept al senatorilor. Este o premieră tristă, o ticăloșire. Mă întreb cum promovează niște acte normative când își dau arama pe față, au această ură pentru un om trecut în neființă. Nu au nicio scuză. Toți foștii mei colegi senatori, când au plecat în neființă, au fost depuși la Senatul României. Sigur, Cornel a supărat multe persoane cât a fost în viață, dar acestea nu au avut puterea să-i răspundă cât a fost în viață. Eram convins că se va aproba acest lucru (n.r. depunerea sicriului în Senat). Am vorbit cu Văcăroiu și am rămas înmărmurit când mi-a zis că sunt niște probleme, să așteptăm să se voteze în biroul permanet”, a spus Marius Marinescu.

Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD și un apropiat al lui Corneliu Vadim Tudor, a spus și el, într-o intervenție telefonică, că este de părere că a fost o simplă neînțelegere la mijloc în privința depunerii sicriului „Tribunului” la Senat.

„Cred că a fost o simplă neînțelegere la mijloc. Situația stătea în felul următor. Călin Popescu Tăriceanu a spus că nu-și asumă singur această decizie și așteaptă ca senatorii să vină și să ia o decizie împreună. Deci urma ca la 12.30 să se voteze acest lucru. Între timp familia a decis să ducă trupul acestuia la biserica Sfântul Gheorghe cel nou și, în timpul când a fost dus acolo, a fost făcută o slujbă. Din păcate s-au grăbit. După părerea mea este mai bine că este la biserică că toți oamenii pot să treacă să-l vadă”, a spus Codrin Ștefănescu, care a precizat că „a murit un mare om de cultură, o enciclopedie ambulantă”.

Senatul refuză sicriul lui Vadim Tudor în Parlament

Ultima oră