Sesizare la Parchet cu privire la noul look al lui Radu Mazăre, asemănător cu cel al lui Hitler

Sesizare la Parchet cu privire la noul look al lui Radu Mazăre, asemănător cu cel al lui Hitler

Radu Mazăre a fost reclamat la Parchetul General de către Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului, care atrage atenția că primarul Constanței are o tunsoare şi o mustaţă ca cele ale lui Adolf Hitler.

MCA România consideră acest gest „scandalos şi provocator” în contextul alegerii unui etnic german pe postul de preşedinte al ţării, relatează HotNews.

Sesizarea Centrului pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului:

„MCA România consideră gestul primarului Radu Mazăre, cel de a se prezenţa public și în făța judecătorilor cu o înfăţişare (tunsoare, mustaţă) care o copiază pe cea a lui Adolf Hiltler că fiind scandalos şi provocator. La numai două zile după ce un cetăţean român, etnic german, a devenit Preşedintele României, primarul Radu Mazăre a apărut public cu o tunsoare de tip Adolf Hitler. Este o dovadă, credem noi, de sfidare deliberată care susţine atât solicitările noastre repetate cu privire la promulgarea Legii 107/2006, în ultima ei formă modificată cât şi avertizările noastre repetate cu privire la tolerarea unor astfel de apariţii publice a unor funcţionari publici care sunt retribuiţi inclusiv din taxele şi impozitele plătite de toţi cetăţenii români, indiferent de apartenenţa lor etnică, religioasă, etc.

Reamintim că în 2009 Primarul Radu Mazăre a defilat în public în uniformă nazistă. Fapta să a rămas nesancționată politic și juridic. Plângerea împotriva lui Radu Mazăre a fost tratată netransparent, eronat și părtinitor, fapt care a permis „recidivă” domnului Mazăre, care consideră că această este modul cel mai adecvat de a se prezenţa, că persoană publică, în faţă cetăţenilor români”.

Radu Mazăre nu demisionează dupa eșecul lui Ponta

Ultima oră
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)