Și-a terminat pedeapsa de cinci ani pentru viol și a revenit la victima sa. Femeia a sunat îngrozită la 112

Și-a terminat pedeapsa de cinci ani pentru viol și a revenit la victima sa. Femeia a sunat îngrozită la 112
Un bărbat care abia își ispășise pedeapsa de cinci ani pentru viol, s-a eliberat și s-a întors la victima sa.

Un bărbat care abia își ispășise pedeapsa de cinci ani pentru viol, lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu, s-a eliberat și s-a întors la victima sa.

Abia ieșit din penitenciar, s-a întors la victima sa

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a fost condamnat în 2017 pentru viol și a avut de executat o pedeapsă de cinci ani. Odată eliberat acesta a revenit la domiciliul victimei sale, din Predeal, care l-a observat pe geam s-a speriat și a sunat la poliție. Polițiștii din Predeal au primit apelul femeii, în vârstă de 62 de ani, aflând că bărbatul se află în curtea ei și îi este teamă să nu încerce să intre peste ea în casă.

Sub control judiciar 60 de zile

Odată ajunși la fața locului, bărbatul din Covasna a fost depistat de polițiști într-o zonă împădurită în care se ascundea. Se pare că bărbatul fost odată văzut liber, s-a gândit să se întoarcă la victima pe care în urmă cu cinci ani a violat-o și bătut-o chiar la ea în casă. Poliţiştii din Predeal au deschis pe numele suspectului dosar de urmărire penală pentru violare de domiciliu, el fiind reţinut pentru 24 de ore şi dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliției Județene Braşov. Instanța a decis însă să îl lase liber, plasându-l sub control judiciar pentru 60 de zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe