Sibiu: Traficul va fi restricționat timp de 3 zile, pentru funeraliile lui Florin Cioabă

Sibiu: Traficul va fi restricționat timp de 3 zile, pentru funeraliile lui Florin Cioabă

Traficul în unele zone din municipiul Sibiu va fi restricţionat timp de 3 zile şi închis complet, vineri, pentru o oră, pentru a permite priveghiul, respectiv deplasarea cortegiului la înmormântarea lui  Florin Cioabă.

Primăria Sibiu a avizat, miercuri, desfășurarea manifestărilor publice cu ocazia ceremoniilor funerare organizare pentru autointitulatul rege al romilor, în perioada 21-23 august, relatează Mediafax.

Astfel, de miercuri, de la ora 17.00, şi până vineri, la ora 8.00, va fi restricţiona traficul pe o singură bandă de circulaţie pe Şoseaua Alba Iulia, unde locuieşte familia Cioabă, pe porţiunea cuprinsă între străzile Grâului şi Agricultorilor.

Participanţii la priveghi pot staţiona atât pe banda de circulaţie delimitată, cât şi pe trotuar şi pot folosi trecerile de pietoni pentru a traversa.

Vineri, când va fi înmormântat Florin Cioabă, între orele 8.00 şi 13.00 va fi restricţionat traficul pe două benzi din cele patru ale Şoselei Alba Iulia, pe porţiunea cuprinsă între străzile Grâului şi Agricultorilor, urmând ca între orele 13.00 şi 14.00 traficul să fie închis complet pe Şoseaua Alba Iulia.

Tags:
Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)