SINUCIDERE chiar în ziua de Crăciun! Un bărbat din Argeş s-a ÎNJUNGHIAT pentru că se simţea o POVARĂ pentru familie

SINUCIDERE chiar în ziua de Crăciun! Un bărbat din Argeş s-a ÎNJUNGHIAT pentru că se simţea o POVARĂ pentru familie

Tragedie într-o familie din comuna Lunca Corbului, din judeţul Argeş. Un bărbat în vîrstă de 63 de ani și-a pus capăt zilelor, chiar în ziua de Crăciun.

Vasile Furdui, un bărbat în vîrstă de 63 de ani, a fost găsit fără suflare, în curtea casei sale. Descoperirea a fost făcută chiar de soţia victimei, potrivit curier.ro.

Bărbatul zăcea ghemuit, în zăpadă, iar în jurul lui era sânge. De asemenea, pe o băncuţă situată în apropierea cadavrului era un cuţit de bucătărie, plin de sânge atât pe lamă, cât şi pe mâner. Femeia a sunat la 112 şi o echipă de criminalişti de la Poliţia Municipiului Piteşti a mers la faţa locului.

Poliţiştii au ajuns la concluzia că nu există suspiciuni cu privire la deces, fiind vorba de sinucidere. Bărbatul se înjunghiase în abdomen, printr-o singură lovitură, puternică, aceasta fiindu-i fatală.

Vasile Furdui ameninţase de mai multe ori că se va sinucide. Bărbatul se simţea o povară pentru familie fiind foarte bolnav.

Acesta suferea de afecţiuni cardiace, pulmonare şi hepatice, fiind dependent de aparatul de oxigen.

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 21.00

Ultima oră