Sistemul cardurilor de sănătate a fost blocat marți pentru o oră (VIDEO)

Sistemul cardurilor de sănătate a fost blocat marți pentru o oră (VIDEO)

Cardurile de sănătate au creat din nou probleme. Marți, timp de o oră, între orele 10-11, sistemul a fost căzut, cel puțin asta susțin medicii de familie, informează B1 TV.

În acest interval nu s-au putut elibera rețete, nu s-au putut da trimiteri la alți medici de familie și nu s-a putut valida carduri de sănătate.

De asemenea, după ce și-a revenit, medicii spun că a continuat să meargă foarte greu, motiv pentru care s-au creat cozi infernale la cabinetele medicale, iar oamenii sunt foarte nervoși.

Reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nu au văzut însă niciun fel de blocaje şi spun că e vorba doar de o întârziere.

De asemenea, sunt probleme în continuare cu sistemul de validare a cardurilor de sănătate.

Oamenii stau la cozi uriașe la sediul CASMB pentru a primi cardul de sănătate. Mai sunt aproximativ 90.000 de oameni care trebuie să-și ridice cardul.

Luni au fost validate 100.000 de carduri, iar programul de la CASMB a fost prelungit. (Detalii AICI)

Sistemul cardurilor de sănătate a fost blocat marți pentru o oră

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:08 - Germania, Danemarca și Olanda vor trimite Ucrainei peste 100 de tancuri Leopard 1. Tancurile Leopard 2, gata de utilizare la finalul lunii martie
23:02 - George Burcea, copleșit de dor. Actorul s-a întors din America într-un suflet: „Am vrut foarte tare să văd copiii”
22:51 - Este alertă de tsunami în Italia, după cutremurele devastatoare din Turcia / În regiunile sudice traficul feroviar a fost oprit
22:39 - Tanczos Barna: Nu a existat nicio discuție concretă despre scoaterea UDMR din coaliția de guvernare. Sunt convins că ne vom păstra formula de 3+1 și după rocada din mai
22:29 - Primarul unei comune din Bacău s-a ocupat singur de deszăpezirea drumurilor
22:14 - O femeie trăia cu 800 de șobolani în apartament / Autoritățile au intervenit, după ce vecinii au reclamat mirosul insuportabil
22:11 - Florin Cîțu: Nu știe nimeni care este impactul bugetar al proiectului de lege aprobat de Guvern pentru pensiile de serviciu. Pierdem zeci de miliarde de euro dacă nu facem acest jalon din PNRR (VIDEO)
22:10 - Mesajul Regelui Charles pentru Turcia: „Gândurile şi rugăciunile noastre speciale se îndreaptă către toţi cei care au fost afectaţi de acest dezastru”
21:50 - Ahmet Eyüp Türkaslan, portarul antrenat de Marius Șumudică sezonul trecut, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”
21:38 - George Simion, despre o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024: „Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate”