Șofer prins beat și fără permis în Vama Veche, depistat 6 ore mai târziu în trafic, după ce consumase și droguri

Șofer prins beat și fără permis în Vama Veche, depistat 6 ore mai târziu în trafic, după ce consumase și droguri
Foto: Poliția Română / Facebook

Un bărbat prins de polițiști în Vama Veche conducând fără permis și beat a fost depistat în trafic, șase ore mai târziu, și sub influenţa drogurilor, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa. El s-a ales cu un dosar de cercetare penală.

Șofer prins fără permis, și beat, și drogat, în aceeași zi

„La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 08.40, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe strada Falezei din Vama Veche, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice. Totodată, acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a comunicat IPJ Constanța, potrivit Agerpres.

Șase ore mai târziu, bărbatul a fost prins tot la volan. De data aceasta, el era și sub influenţa substanţelor psihoactive – canabis.

„În aceeaşi zi, în jurul orei 14.20, poliţiştii l-au depistat pe bărbatul în cauză, pe strada Tudor Vladimirescu din Vama Veche, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive”, se mai arată în comunicatul oficial.

Aparatul DrugTest a arătat o valoare pozitivă pentru cannabis. Bărbatul a fost dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanţelor din sânge.

Pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Urmăriți B1TV.ro și pe