Soluție inedită: Un bărbat a încercat să introducă ilegal alcool în țară, cu o ambulanță falsă

Soluție inedită: Un bărbat a încercat să introducă ilegal alcool în țară, cu o ambulanță falsă
Foto: clubafaceri.ro

Un timişorean a găsit o metodă nouă de a face contrabandă cu alcool, dându-se drept paramedic.

 Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost depistat de poliţişti, în timp ce încerca să introducă în ţară nu mai puţin de 300 de litri de alcool, folosindu-se de o ambulanţă falsă. Ca să fie credibil, timişoreanul a pus şi un girofar pe maşină.

Oamenii legii nu s-au lăsat păcăliţi şi au confiscat întreaga cantitate de alcool. Bărbatul s-a ales şi cu dosar penal, sub acuzaţiile de contrabandă, evaziune fiscală şi fals privind folosirea emblemei Crucii Roşii şi a fost amendat cu 560 de lei pentru folosirea unor mijloace de avertizare neomologate.

A vrut să introducă ilegal alcool în țară

Embed: " />
Ultima oră
22:37 - CS U Craiova caută antrenor de calibru: Trei nume „grele” pe lista oltenilor
22:35 - Claudiu Năsui contrazis de analiștii economici: „Din 100 de lei câștigați, românii rămân cu 34,8 lei în buzunar după plata taxelor”
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta