Sorin Alexandrescu, la sediul DNA pentru a studia materialul de urmărire penală

Sorin Alexandrescu, la sediul DNA pentru a studia materialul de urmărire penală

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, s-a prezentat din nou la sediul DNA miercuri dimineață, pentru a studia materialul de urmărire penală în dosarul în care acesta este acuzat de șantaj asupra administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei.

Alexandrescu a fost și în urmă cu două zile la sediul DNA pentru a studia probele din dosar, împreună cu Camelia Voiculescu, cercetată și ea în acest dosar, pentru complicitate la șantaj.

Potrivit DNA, în perioada 16 aprilie – 24 mai, Sorin Alexandrescu, director general al Antena TV Group, l-a amenințat pe Ioan Bendei, administrator la RCS-RDS, că va începe o campanie media compromițătoare împotriva acestuia, dacă nu semnează în numele companiei RCS-RDS un contract având ca obiect retransmisia și distributia prin satelit a programelor aparținând Antena TV Group.

Sorin Alexandrescu a fost în arestat în 31 mai, când Judecătoria Sectorului 1 a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă, la cererea procurorilor anticorupție.

Pe 7 iunie, Alexandrescu a fost eliberat, iar măsura arestării preventive a fost înlocuită cu interdicția de a părăsi țara pentru 30 de zile.