Sorin Blejnar: „Dacă eu vorbesc despre Angelina Jolie, credeți că este vinovat Brad Pitt?”

Sorin Blejnar: „Dacă eu vorbesc despre Angelina Jolie, credeți că este vinovat Brad Pitt?”

Fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar, a susținut marți o conferință de presă, în care a dorit să lămurească desele audieri ale sale la DNA, precizând că multe dintre aceste acțiuni sunt pur protocolare, având în vedere funcția pe care a deținut-o.

„Funcția de președintele al ANAF-ului este una tentantă, atât pentru oamenii de bună credință cât și pentru infractori. Faptul că în mediile economcie se vehiculează numele unui demnitar al statului, în speță al meu, nu înseamnă că acel personaj are vreo legătură. Dacă eu vorbesc acum despre Angelina Jolie, credeți că este vinovat Brad Pitt? Nu. Vinovăția este individuală, nu putem vorbi  dă vină colectivă”, a spus Blejnar.

Acesta s-a declarat nemulțumit de faptul că televiziunile transmiteau că este anchetat de fiecare dată când se prezenta la audieri la DNA.

„Desigur că am fost chemat de foarte multe ori să dau explicații. Cât am fost în fruntea ANAF-ului am făcut mii se sesizări penale, sechestre, decizii de impunere, care majoritatea au trecut prin semnătura mea, este normal să fiu chemat să dau explicații. Nu înseamnaă că de fiecare dată trebuie să fie un Breaking News cu Sorin Blejnar audiat sau anchetat la DNA”, a mai spus Blejnar.

Blejnar a mai anunțat că va depune plângere penală la Parchet împotriva premierului Victor Ponta și a altor lideri USL pentru „amenințările repetate” la care a fost supus în ultimul an. (Detalii AICI)

Blejnar: Nu trebuie să apară breaking news de fiecare dată când sunt audiat

Embed: " />