Sorin Blejnar: DNA nu face percheziţii la locuinţa mea. Mi-au adus o citaţie în dosarul vămilor

Sorin Blejnar: DNA nu face percheziţii la locuinţa mea. Mi-au adus o citaţie în dosarul vămilor

Sorin Blejnar a declarat într-o intervenție telefonică la postul B1 TV că doi ofițeri de la Directia Națională Anticorupție au adus la domiciliul acestuia o citație în dosarul vămilor.

Cu puțin timp înainte de intervenția în direct a lui Sorin Blejnar, apăruse în presă o informație conform căreia procurorii DNA ar face percheziții la locuința acestuia, informație infirmată de fostul șef al ANAF.

 “Nu am cum să confirm, pentru că nu sunt percheziții la locuința mea. Singurul lucru, din care s-a desprins această idee a dumneavoastră, a presei, este că s-au prezentat doar doi domni de poliție judiciară ai DNA-ului pentru a-mi înmâna o citație pentru săptămâna viitoare pentru audieri în dosarul respectiv,” a spus acesta.

Blejnar a adăugat că nu are relevanță calitatea sa în acest dosar – martor sau inculpat. De asmenea, a spus că nu are multe date despre acest dosar. Fostul șef al ANAF a subliniat că nu are niciun fel de implicare dosarul vămilor.

“Prea multe date și informații în acest dosar nu am. Prin urmare, sunt convins că în scurt timp procurorii vor ajunge la concluzia că nu am niciun fel de implciare în acest dosar,” a mai spus Blejnar.

În acest dosar, care vizează infracțiuni de evaziune fiscală cu produse petroliere de peste 15 milioane de euro, au fost arestate preventiv pentru 29 de zile opt persoane. Printre acestea, se află fostul șef al SIPI Constanța, Dan Secăceanu.

Sorin Blejnar: DNA mi-a dat o citatie în dosarul vămilor. Nu se fac percheziții la mine acasă

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21414').select();" id="embed_text_21414" />