Sorin Ovidiu Vîntu nu şi-a mai plătit bodyguarzii de trei luni

Sorin Ovidiu Vîntu nu şi-a mai plătit bodyguarzii de trei luni
Foto: evz.ro

Sorin Ovidiu Vîntu nu le-a mai plătit salariile gărzilor sale de corp de trei luni, fapt ce i-a determinat pe aceștia să își dea demisia.

Problemele financiare ale afaceristului au afectat trustul media Realitatea-Cațavencu, ai cărui angajați nu și-au primit salariile la timp. Pentru a evita plecarea jurnaliștilor, Vîntu a încheiat un parteneriat cu directorul Asesoft, Sebastian Ghiță, care va investi 75 de milioane se euro în trustul de presă în următorii cinci ani, venind cu lichidități pentru a plăti salariile angajaților.

Pe de altă parte, bodyguarzii afaceristului nu și-au mai primit salariile de trei luni, unii alegând să își dea demisia.

“Au plecat toți bodyguarzii care erau acolo. Chiar dacă le părea rău că nu mai lucrează pentru Vîntu, nu au mai putut să rămână, pentru că aveau familii de întreținut. Nu-şi mai primiseră banii de vreo trei luni. Li se tot spunea ba că mâine, ba poimâine, ba săptămâna viitoare, până s-au săturat să tot aştepte şi au plecat”, au declarat surse din anturajul lui Vîntu pentru Libertatea.