Soţia preşedintelui Comisiei Europene, invitată de menajera sa la o nuntă în Maramureş

Soţia preşedintelui Comisiei Europene, invitată de menajera sa la o nuntă în Maramureş
Foto: life.com

Maria Margarita Barroso, soţia preşedintelui Comisiei Europene (CE), Jose Manuel Barroso, a participat la o nuntă în oraşul maramureşan Sighetu Marmaţiei, la invitaţia menajerei sale, Maria Topan, care s-a întors în ţară pentru nunta fiicei sale.

Maria Topan, în vârstă de 53 de ani, lucrează de zece ani pentru familia Barosso. Soţia preşedintelui Barroso se află pentru prima dată în România, pe care o cunoaşte doar din descrierile menajerei sale.

„Este ca şi cum aş fi ştiut multe din lucrurile pe care le-am văzut astăzi, pentru că în toţi aceşti ani, Maria mi-a vorbit despre România, despre Maramureş. Este foarte interesant să găsesc aici aceste vechi obiceiuri şi să văd cum oamenii lucrează la câmp, iar caii sunt folosiţi în transport”, a declarat Maria Margarita Barroso.

„Am vizitat o închisoare, o închisoare care a existat înainte, în regimul comunist. Am vizitat mânăstirea Bârsana. De asemenea, am vizitat câteva case din trecut. Case ţărăneşti”, a adăugat soţia preşedintelui CE, citată de realitatea.net.

Doamna Barroso, la nunta menajerei românce

Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)