Starea lui Teo Trandafir se îmbunătățește

Starea lui Teo Trandafir se îmbunătățește
Foto: bzi.ro

Reprezentanții clinicii AKH din Viena au declarat că Teo Trandafir se recuperează după intervenția chirurgicală suferită. Aceștia au adăugat ca funcțiile vitale ale vedetei TV sunt stabile și speră ca într-o săptămână aceasta să respire fără ajutorul aparatelor.

Șeful echipei medicale interdisciplinare care se ocupă de Teo Trandafir, Michael Gnant, a declarat în cel mai recent comunicat al clinicii că se fac “progrese zilnice”.

„Funcţiile organelor sunt stabile, iar starea pacientei se îmbunătăţeşte constant”, sustine Gnant.

Teo Trandafir a fost supusă unei intervenții chirurgicale majore, pe 24 martie, în urma complicațiilor provocate de pancreatită și de o septicemie abdominală.

Medicii care au operat-o pe Teo au declarat atunci că operația a fost un succes și că aceasta va rămâne internată la secția de Terapie Intensiva sub observație.

Teo Trandafir a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatită acută.

Ultima oră
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)
21:10 - Tánczos Barna nu mai vrea să vadă mașini mai vechi de 15 ani. Ce soluții propune ministrul Mediului pentru autovehiculele poluante
21:06 - Bogdan Aurescu, discuții cu Josep Borrell, șeful diplomației UE, despre implicațiile atacului asupra navei Mercer Street, în care și-au pierdut viața un român și un britanic. Mesajul ministrului
20:39 - Cât lemn s-a furat din pădurile României? Tanczos Barna: „Dacă hoţul nu este prins, nu ştii cu cât a plecat” (VIDEO)
20:33 - Alertă de caniculă și incendii de vegetație în Grecia. Două suburbii din Atena, unde se aflau și turiști,  evacuate din calea flăcărilor
20:13 - Universitatea Oxford: Spania, în fruntea listei vaccinărilor anti-COVID-19. Bulgaria şi România, în coada clasamentului
19:52 - Prețurile la Mamaia, din ce în ce mai mari. Cât a plătit un turist pe o friptură și cât a ajuns să coste porția de hamsii la malul mării