Suceava: Un mort şi 3 răniţi după ce un autoturism a intrat în remorca unui tractor

Suceava: Un mort şi 3 răniţi după ce un autoturism a intrat în remorca unui tractor

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, vineri searã, în urma unui accident produs pe DN 29 A, în judeţul Suceava.

Un autoturism a intrat într-un tractor care mergea în acelaşi sens, la intrarea în comuna suceveană Zvoriştea, scrie Mediafax.

Un tractor cu remorcă ce era condus de un bărbat de 70 de ani se deplasa, vineri searã, pe DN 29 A, dinspre Adâncata spre Zvoriştea.

Un autoturism care circula din acelaşi sens şi venea din spate a lovit remorca tractorului.

În urma impactului, o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, toate fiind ocupante ale autoturismului.

 

Ultima oră
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)