Suspectul crimei de la Otopeni, acuzat că a ucis o turistă japoneză, rămâne în arest

Suspectul crimei de la Otopeni, acuzat că a ucis o turistă japoneză, rămâne în arest

Suspectul crimei de la aeroportul Otopeni, acuzat că a ucis o turistă japoneză, va rămâne în arestul poliției, conform unei decizii a Tribunalului București. În urmă cu câteva zile, el a fost audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov și arestat preventiv pentru 29 de zile.

Suspectul, Nicolae Vlad, în vârstă de 26 de ani, i-ar fi promis fetei pe care a întâlnit-o în aeroport că o va ajuta să ajungă mai repede la Craiova, unde aceasta trebuia să predea limba japoneză la unul din liceele din oraș.

Fata, în vârstă de 20 de ani, nu a mai ajuns însă la destinație. Ea a fost agresată și omorâtă. Cadavrul său a fost găsit la marginea pădurii, în zona Măgura. La fața locului, la 60-70 de metri de cadavru, a fost descoperită valiza victimei.

Tânărul este suspect și în cinci alte cazuri, dintre care două sunt de viol urmat de moartea victimei și celelalte trei tâlhării. Modul de operare pare a fi același ca și în cazul tinerei japoneze. Urmează a fi făcute expertize, pe baza urmelor biologice, care vor confirma dacă este vorba despre același autor. (Detalii AICI)

Suspectul în cazul uciderii turistei japoneze rămâne în arest

Embed: " />