Sute de monede din aur, dintre care unele ajungeau să cântărească și câte un kilogram fiecare, descoperite în curțile rudelor lui Leo de la Strehaia

Sute de monede din aur, dintre care unele ajungeau să cântărească și câte un kilogram fiecare, descoperite în curțile rudelor lui Leo de la Strehaia

Sute de monede din aur, dintre care și unele ce cântăreau câte un kilogram fiecare, au fost descoperite de polițiști şi procurori îngropate în curțile mai multor afaceriști din Strehaia.

Este vorba despre trei veri ai lui Ion Stelică Mihai, zis Leo de la Strehaia, suspectați de evaziune fiscală. Suma este estimată la 20 de milioane de euro, informează gandul.ro.

Sute de monede de aur, îngropate în curțile rudelor lui Leo de la Strehaia

Marți, anchetatorii s-au deplasat la adresele mai multor persoane din Strehaia, suspectate că ar fi provocat bugetului de stat un prejudiciu evaluat la aproximativ 20 de milioane de euro.

Potrivit sursei citate, ancheta procurorilor Parchetului Curții de Apel București i-ar viza pe Florin Mituș, Mihai Mitea și Justinian Mitea, care sunt suspectați de evaziune, prin intermediul unor afaceri cu deșeuri reciclabile.

Doar unul dintre cei trei veri ai lui Leo de la Strehaia a fost găsit acasă, mai exact Justinian Mitea. Ceilalți doi bărbați au reușit să fugă din țară înainte să fie prinși de autorități.

În urma perchezițiilor, anchetatorii au ridicat și patru autoturisme Lamborghini, în valoare totală de 1.000.000 de euro.

Suspecții se lăudau cu averile pe rețelele de socializare

La fel ca și vărul lor, care ajunsese un adevărat personaj monden, în special pentru relațiile sale cu diferite starlete cunoscute publicului interesat de presa mondenă, cei trei nu s-au ferit să-și etaleze averile pe site-urile de socializare și au postat imagini atât cu mașinile de lux, cât și cu o parte dintre monedele din aur.

Leo de la Strehaia este în prezent în închisoare, după ce a primit o condamnare de 2 ani și 6 luni pentru infracțiuni de evaziune fiscală.

Urmăriți B1TV.ro și pe