Tatăl și frații suspectului crimei din autogara Bartolomeu, arestați pentru omor calificat

Tatăl și frații suspectului crimei din autogara Bartolomeu, arestați pentru omor calificat
Foto: ziarelive.ro

Tatăl şi doi fraţi ai autorului crimei din autogara Bartolomeu din Brașov au fost arestaţi preventiv, duminică, sub acuzația de omor calificat, după ce anghetatorii au stabilit că aceştia au participat la uciderea bărbatului de 30 de ani care venea cu autocarul din Franța, potrivit Mediafax.

Cei trei complici ai principalului suspect în cazul crimei din autogara Bartolomeu vor rămâne în arest timp de 30 de zile.Principalul suspect, Dumitru Vasile din judeţul Prahova, a recunoscut, sâmbătă că l-a înjunghiat „de trei-patru ori” cu un cuţit pe bărbatul de 30 de ani.

Autorul atacului a declarat că el este singurul care l-a agresat pe bărbat, însă raportul medico-legal a arătat că victima a fost îmjunghiată de 11 ori.

Dumitru Vasile şi Adrian Păun de 30 de ani, din judeţul Prahova, au călătorit împreună din Franţa cu un autocar, iar în timpul călătoriei cei doi au început să se certe.

Înainte de a ajunge în autogara din Brașov, Dumitru Vasile și-a sunat tatăl și frații, care au venit ulterior la Brasov și l-au agresat și înjunghiat pe Adrian Păun, după care au fugit cu mașina de la fața locului.

Ulterior, victima a ajuns la spital, însă a murit după câteva ore, din cauza rănilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe