Taximetriștii își fac propriile "legi": Curse refuzate, prețuri duble sau nerespectarea regulilor de circulație sunt printre neregulile care dau bătăi de cap clienților (VIDEO)

Taximetriștii își fac propriile "legi": Curse refuzate, prețuri duble sau nerespectarea regulilor de circulație sunt printre neregulile care dau bătăi de cap clienților (VIDEO)

Cursa cu taxiul este o adevărată aventură pentru bucureşteni! Unii taximetrişti dau răspunsuri arogante, cer preţuri duble sau nu respectă regulile de circulaţie. Servicii de proastă calitate sunt oferite la fiecare colţ de stradă. Mai grav este că neregulile rămân nesancţionate, pentru că putini romani îşi cunosc drepturile şi depun reclamaţii.

Client: E 1,39 km, nu? Păi şi băieţii au trei lei.
Taximetrist: Păi aici eşti în centrul oraşului, manca-ţi-aş gura ta. Unde crezi că te afli?
Client: Şi mergeţi cu noi?
Taximetrist: Unde?
Client: Până la Republica.
Taximetrist: Nu.

Taximetriștii își fac propriile "legi": Curse refuzate, prețuri duble sau nerespectarea regulilor de circulație sunt printre neregulile care dau bătăi de cap clienților

#DIRECT_ONE_tpmf9s#

Bucureştenilor le este greu să găsească un şofer care să NU le încalce drepturile de client.

Reporter: Pe ei ce nu i-aţi dus?
Taximetrist: Pe care, ei? Păi îi urc pe jegosii ăia la mine în maşină? Ăăă??? Ce naiba domnişoară? Aici e centrul oraşului. Hai să te fac să înţelegi!

"Omul nu respectă mai nimic, e clar refuz de cursă, e clar sancțiune contravențională de la 100 la 500, simplu" a afirmat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Răzvan Popa, despre situațiile prezentate.

Taximetrist: Unde în Ferentari?
Client: La căpat la Zeţari.
Taximetrist: 30 de lei.
Client: Nu mersi, să trăieşti. Nu.

Taximetriştii și-au făcut un obicei din a le cere clienţilor să achite sume mult mai mari pe curse, însă aceste nereguli pot fi reclamate la firma angajatoare, dar și la poliție.

Astfel de neplăceri pot fi evitate daca bucurestenii aleg să comande un taxi prin telefon la firme cu renume. De cele mai multe ori legea este încălcată doar de către taximetristii care-și racolează clienții de pe stradă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)