#Teleormanleaks: Cum arată VILA de la Mamaia care ar fi a lui Liviu Dragnea (FOTO)

#Teleormanleaks: Cum arată VILA de la Mamaia care ar fi a lui Liviu Dragnea (FOTO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

A fost decoperită vila de la Mamaia ale cărei planuri au fost găsite de jurnaliștii de la Rise Project în deja celebra valiză cu documente, descoperită pe un teren din Teleorman. Construcția, care corespunde schițelor cadastrale, a fost identificată de jurnaliștii de la Adevărul.

Aceasta se află la aproximativ 200 de metri de plaja din zona Mamaia Nord. Este vorba despre o clădire tip bloc, cu patru nivele, dintre care ultimul este o terasă de unde poate fi admirată Marea Neagră. În acte, vila figurează pe teritoriul orașului Năvodari, într-o zonă rezidențială și lângă şoseaua Mamaia-Năvodari, modernizată cu fonduri de la Uniunea Europeană, prin Ministerul Dezvoltării. Valoarea proiectului a fost de 57.749.380 de lei, iar lucrările au fost executate de o asociere de firme din care a făcut parte şi Tel Drum, potrivit sursei citate.

Deși nu l-au văzut niciodată pe șeful PSD în zonă, localnicii susțin că impozanta vilă de la malul mării este „casa lui Dragnea”.

Jurnaliștii de la Rise Project au dezvăluit, în primul episod al Teleormanleaks, că în valiza cu documente găsită în Teleorman, se afla o mapă roşie care conținea documente privind vila din Mamaia, „un proiect faraonic, mai înalt cu două mansarde decât palatul existent al socialistului-şef. Sunt cinci niveluri, casa liftului, iar releveele adună împreună 1.015 metri pătraţi utili”.

Imobilul ar avea inclusiv o cameră rezervată majordomului, iar potrivit planurilor, construcția are 13 camere, 12 băi, 4 bucătării și ar fi fost plătită de compania Tel Drum.

Foto:adevarul.ro

Ultima oră
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)
22:02 - Cum a fost sancționat un bărbat care conducea cu peste 200 km/oră pe un drum naţional din Olt
22:01 - Cristian Bușoi, despre stimularea vaccinării împotriva COVID-19: „Trebuie pornită o campanie pozitivă și trebuie făcute eforturi în plus”