Tiktokerul american se laudă cu prețuri ieftine din Mamaia: „E ca Miami Beach în Florida sau Saint Tropez”

Tiktokerul american se laudă cu prețuri ieftine din Mamaia: E ca Miami Beach în Florida sau Saint Tropez
Foto: captura video.

Turiștii români se plâng de prețuri exorbitante pe litoralul Mării Negre. Oamenii sunt bulversați de prețurile afișate și încearcă să facă economii. Se pare că străinii nu sunt atât de speriați de majorarea prețurilor. Pentru turiștii care vin din alte țări, stațiunile din România nu sunt atât de luxoase.

Mamaia sau Miami?

Un tiktoker american a comparat stațiunea Mamaia Nord cu Miami Beach și Saint Tropez. Turistul a fost șocat de prețurile din România, pe care o consideră o țară ieftină. Bărbatul a făcut cumpărături și a rămas impresionat.

@oopsimovedagain Do you think I miss the American Dream ? 🇺🇸🇷🇴 #romania #engineer #excommunism #freedom #digitalnomad #freelife #entrepreneurtok #oopsimovedagain ♬ quirky – endlessdropsofwater

Clipul video se numește „Trăiesc ca un rege în România”. Bloggerul le-a arătat urmăritorilor săi cum a reușit să-și cumpere cu 266 lei, care înseamnă aproape 45 dolari, somon file, fructe de mare, legume, ceapă, ton, cereale pentru micul dejun, avocado, caise, castraveți, pepene roșu, roșii, apă, ulei spaniol, ciuperci, condimente, cartofi dulci, lapte de migdale, foietaje cu spanac, mere.

@oopsimovedagain A Riviera, party clubs, beautiful weather… what else prieten ?🇷🇴😍 #romania #engineer #excommunism #riviera #beach #summer #travel #oopsimovedagain ♬ Fever – Dua Lipa & Angèle

„Și nu sunt într-un sat ciudat și mic, nu, sunt în una dintre cele mai scumpe zone din România. Se numește Mamaia, e la Marea Neagră. E ca Miami Beach în Florida sau Saint Tropez în Franța. Și tot ce v-am arătat aici costă doar 45 de dolari. Bine ați venit în România”, a spus tânărul pentru urmăritorii de pe Tik Tok, citat de romaniatv.

Un nou val de scumpiri pe litoral

Începutul sezonului estival a venit cu pachete turistice și cu 70% mai mici decât în plin sezon, prin intermediul programului social „Litoralul pentru toți”, acordat pentru intervalul de timp 22 mai-19 iunie 2022. Însă, după încheierea programului, prețurile au început să crească. De exemplu, turiștii au plătit mai mult pentru cazare, masă, dar și pentru șezlong.

@oopsimovedagain There isn’t a single luxury America has, Romania doesn’t have 🇷🇴 #romania #engineer #excommunism #freedom #oopsimovedagain ♬ Remember the Name (feat. Styles of Beyond) – Fort Minor

Se pare că, de la jumătatea lunii iulie și până la finalul lunii august prețurile vor fi extrem de ridicate, deoarece aceasta reprezintă și perioada de vârf de sezon, și totodată, cei mai mulți dintre turiștii români au concediu în acest interval.

Cei care caută cazare în hotelurile de la malul Mării Negre în această perioadă se pot caza cu prețuri începând de la 34 de lei de persoana, pe noapte și au la dispoziție peste 4000 de locuri de cazare la preț redus.

Urmăriți B1TV.ro și pe