Timiș: Educatoarea, înregistrată în timp ce urla la copiii de la grădiniță, și-a dat demisia

Timiș: Educatoarea, înregistrată în timp ce urla la copiii de la grădiniță, și-a dat demisia
Foto: B1 TV

Educatoarea din Timiș, care a fost înregistrată în timp ce striga la copii și-a dat demisia, informează Mediafax. Astfel, cercetarea disciplinară va fi încheiată.

„La acest moment se cunoaşte faptul că doamna educatoare de la Grădiniţa cu Program Normal Iohanisfeld a venit de dimineaţă (luni – n.r.) în unitatea de învăţământ şi a completat o cerere prin care demisionează de pe postul pe care îl ocupă în prezent. Cererea a fost înregistrată, unităţii de învăţământ i s-a adus la cunoştinţă că este nevoie ca această cerere fie să fie predată de doamna educatoare Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, fie unitatea de învăţământ să înainteze o adresă prin care anunţă intenţia doamnei educatoare de a demisiona, respectiv va face dovada cu solicitarea înregistrată la nivelul unităţii de învăţământ”, a declarat inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, Aura Danielescu.

„Dacă se confirmă faptul că dumneaei a demisionat, în mod evident comisia de cercetare disciplinară prealabilă îşi va înceta activitatea, nemaiavând un obiect al cercetării prealabile, în cauză nemaiavând calitatea de cadru didactic. Este posibil ca doamna educatoare să fi fost extrem de conştientă de ceea ce s-a întâmplat în cursul săptămânii trecute, de actul dumneaei în relaţia dintre cadrul didactic şi elev şi să fi ajuns la concluzia că este un bine pentru toată lumea”, a mai spus inspectorul.

Educatoarea a fost suspendată săptămâna trecută, după ce Inspectoratul Şcolar Judeţean a fost sesizat că aceasta strigă la copii şi îi jigneşte. Copiii de la gradinița din Iohanisfeld le-au spus părintilor că nu vor să mai meargă la gradiniţă. Contrariata de spusele copilului, una din mămici a descoperit ce se întamplă folosindu-se de un reportofon. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe