Timiș: O fetiță de trei ani a murit strivită de un tractor condus de bunicul ei

Timiș: O fetiță de trei ani a murit strivită de un tractor condus de bunicul ei

Moartea unei fetițe de trei ani din comuna Chizătău, județul Timiș, a survenit pe neașteptate: Bunicul fetiței a vrut să o plimbe cu tractorul, însă copila a căzut sub roți, fiind zdrobită de imensul utilaj.

Potrivit relatărilor bunicului, acesta se întorcea de la câmp vineri seară, fiind aşteptat în faţa casei de nepoata sa în vârstă de trei ani, care a insistat să o plimbe cu tractorul, până la intrarea în curte, scrie Mediafax.

Fetița s-a dezechilibrat însă și a căzut sub roțile utilajului. Familia a apelat de urgență la 112, însă medicii de la spitalul din Lugoj unde a fost dusă nu au mai reușit să-i salveze viața.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)