Timiș: Primarul comunei Giroc și-a construit o biserică în curte, lângă piscină. Mitropolia nu recunoaște lăcașul de cult

Timiș: Primarul comunei Giroc și-a construit o biserică în curte, lângă piscină. Mitropolia nu recunoaște lăcașul de cult

Primarul comunei Giroc din județul Timiș și-a construit propria biserică în curte, lângă piscină.

Dar biserica nu este făcută doar pentru rugăciune. Primarul Ionel Toma speră „să fie așa și botezurile și căsătoria fetei cele mici”.

Lăcașul de cult care a costat 50.000 de euro nu este recunoscut de Mitropolie. Însă, românu-i descurcăreț, iar Toma a adus preoți catolici pentru nunta fiicei sale, notează digi24.ro.

„Nu știu cât costă să îmi fac nunta acolo, nu mai e cazul că deja eu sunt căsătorit, dar poate înmormântarea… mă duc și negociez. Cu primarul„, a spus un localnic.

Soția primarului susține, cum altfel, inițiativa acestuia.

„N-am făcut bordel, n-am făcut birt, n-am făcut altceva decât pentru sufletul nostru. Pe noi ne cheamă Toma și în cinstea Sfântului Toma am făcut biserica„, a explicat femeia.

Primarul de la Giroc, care deține funcția de 10 ani, spune că a ridicat clădirea din economiile familiei.

 

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)