Timiș: Un bărbat beat s-a răzbunat cu drujba pe patronul unui bar (VIDEO)

Timiș: Un bărbat beat s-a răzbunat cu drujba pe patronul unui bar (VIDEO)
Foto: opiniatimisoarei.ro

Momente de groază în Timiş, unde un bărbat beat şi-a făcut dreptate cu drujba şi a distrus tot ce i-a ieşit în cale.

Înfuriat peste măsură, bărbatul a coborât mai întâi din maşină cu un par şi a început să lovească în grătarele din faţa terasei aflate peste drum de primărie.

Nu s-a mulţumit cu atât şi a luat un cuţit cu care a tăiat cauciucurile unui microbuz care aparţine patronului barului. A apelat apoi la o drujbă, de care s-a folosit pentru a retezat unul din stâlpii terasei.

Striga neîncetat să vină patronul barului, pe care susţinea că vrea să-l omoare.

Pentru că acesta rămânea ascuns, bărbatul a ales să se răzbune pe o altă maşină a afaceristului. Şi aceasta a rămas fără cauciucuri, după ce personajul desprins parcă din filmele horror a băgat drujba în ele.

„A tăiat roțile. Cu drujba sunt tăiate. El e cu fazele astea. A umblat cu cuțit, cu drujbă, cu par la el”, a explicat patronul localului.

Poliţiştii l-au calmat în cele din urmă pe bărbatul agresiv şi l-au dus la Parchetul Judecatoriei Sannicolau Mare pentru audieri. Suspectul susţine că între el şi patronul barului era o răfuială mai veche.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, tulburarea liniştii şi ordinii publice, dar şi pentru deţinerea de arme albe.

Timiș: Un bărbat beat s-a răzbunat cu drujba pe patronul unui bar

Ultima oră
09:49 - Valeriu Gheorghiță, mesaj pentru medicii nevaccinați anti-COVID: „Sprijinul statului, pentru testarea gratuită, nu poate să fie la nesfârșit”
09:19 - Românii cumpără apartamente și case la mare. Cât costă locuințele de lux din Mamaia Nord (VIDEO)
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme”