Timișoara: Baloane cu care se merge pe apă, cea mai nouă distracție

Timișoara: Baloane cu care se merge pe apă, cea mai nouă distracție

La Timişoara se merge pe apă. La propriu. Cel mai nou mod de distracţie din oraş este reprezentat de baloanele umplute cu aer, cu ajutorul cărora se merge pe apă. Astfel, distracţia este garantată. Mai mult decât atât, 10 minute într un asemenea balon echivalează cu o oră de mers la sală sau la alergare. Caloriile dispar ca prin minune şi silueta este, astfel, şi ea garantată.

Baloanele care întreţin silueta sunt afacerea a doi timişoreni. Ideea le-a venit după o vizită într-o staţiune din Austria. Întorşi în România, au fost convinşi că merită să aducă în oraşul de pe Bega asemenea baloane. În mai puţin de o lună de când şi-au deschis afacerea, numărul clienţilor este în creştere.

“Avem un număr de patru baloane și un cilindru. Cilindrul îl avem aici în spate. În cilindru pot intra două perssoane, maxim de 200 de kilograme. În balon poate intra o singură persoană, maxim de 100 de kilograme, vârsta de la 3 ani si nu contează vârsta. Distracția e garantată,” a povestit unul dintre cei doi tineri.

Cei mai încântaţi sunt copii.

“A fost foarte fain, n-am mai fost dar e mai frumos decât alte chestii,” a spus unul din copii care s-au bucurat de o plimbare în balon pe apă.

“Parca este într-o bilă și nu poți să stai în picioare, e ca și când plutești pe apă,” a povestit un alt amator al noii modalități de distracție.

Costul pentru plimbare în interiorul balonului este de 10 lei.

Timișoara: Cea mai nouă modalitate de distracție, mersul pe apă, în balon

Embed: " />
Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)