Timişoara: Dosar penal pentru un student care a plecat din secţie cu un buletin de vot, „ca amintire”

Timişoara: Dosar penal pentru un student care a plecat din secţie cu un buletin de vot, „ca amintire”

Polițiștii din Timișoara au întocmit, duminică, un dosar penal pentru furt pe numele unui tânăr de 26 de ani, din Orăștie (Hunedoara), care este student la Timișoara și care a plecat din secția de votare cu un buletin de vot pe care a spus că a vrut să îl ia ca amintire, fiind întors din drum, potrivit Mediafax.

Potrivit polițiștilor din județul Timiș, tânărul de 26 de ani a intrat în Secția de votare numărul 111 de la Colegiul Național de Artă „Ion Vidu”, a votat, apoi, după ce și-a recuperat cartea de identitate, a luat un alt buletin de pe masa comisiei și a plecat.

Președintele secției de votare a observat și l-a întors din drum pe tânărul care a sustras buletinul de vot, anunțând totodată polițiștii.

Tânărul le-a spus polițiștilor că nu știa că este ilegală fapta sa și că a vrut să aibă o amintire din ziua votului pentru alegerile prezidențiale.

Polițiștii au întocmit pe numele acestuia un dosar penal pentru furt.

Ultima oră
12:34 - COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cl puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în SUA
12:30 - Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o viață de lux în Emiratele Arabe Unite
11:47 - Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
11:35 - Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit…”
11:25 - Cod galben de disconfort termic ridicat în București și în 10 județe, valabil în intervalul 2-5 august. Dinu Mărășoiu: Chiar și nopțile sunt călduroase (VIDEO)
11:17 - Anchetă în cazul atletei Krystsina Tsimanouskay, forțată să părăsească Jocurile Olimpice, după ce l-a criticat pe Lukașenko. Belarus riscă sancțiuni dure
10:51 - Produse expirate de ani de zile la o terasă din Timiș. Sorin Șușanu, pe B1 TV: Discutăm despre o gamă largă de produse. Inclusiv condimentele și produsele din trusa medicală erau expirate (VIDEO)
10:45 - Lider al opoziției din Belarus, găsit mort în Ucraina. Autoritățile de la Kiev investighează o posibilă crimă
10:25 - Explozie la sediul central al IGSU din București. Un electrician a suferit arsuri grave și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca (VIDEO)
10:12 - Românii sosiți în Grecia, uimiți de prețurile scăzute din stațiuni: Șezlonguri și umbrele de plajă gratis. În Mamaia, turiștii scot din buzunar și 75 de lei