Trei persoane misterioase au fost fotografiate pe plaja privată a președintelui Iohannis de la Neptun, în timp ce acesta era în CSAT (FOTO, VIDEO)

Trei persoane misterioase au fost fotografiate pe plaja privată a președintelui Iohannis de la Neptun, în timp ce acesta era în CSAT (FOTO, VIDEO)
Foto: cancan.ro

Cea mai bine păzită plajă din România, plaja privată a preşedintelui ţării, a fost invadată de trei persoane! În timp ce şeful statului prezenta concluziile summitului de la Varşova în cadrul şedinţei CSAT trei persoane misterioase făceau plajă pe şezlongurile cuplului prezidenţial.

Fotografiile prezentate de jurnaliştii de la Cancan ar fi fost realizate in timp ce președintele Klaus Iohannis se afla la şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Sursă foto: cancan.ro

Dacă la Bucureşti şeful statului vorbea despre deciziile luate la summitul NATO de la Varşovia şi ce implicări au acestea asupra României, la Neptun trei doamne au "atentat" la plaja privată a lui Iohannis şi s-au prăjit la soare, tolănite pe şezlongurile destinate strict cuplului prezidenţial.

Doamnele respective, însotiţe şi de un copil, şi-au întins prosoapele pe şezlongurile prezidenţiale, s-au bălăcit în apa mării, apoi s-au retras sub umbreluţele ca să citească nestingherite. Vorbim despre acelaşi umbreluţe albastre, sub care anul trecut şi-au făcut vacanţa Carmen şi Klaus Iohannis.

În mod normal, directorul RAAPPS va trebui acum să dea explicaţii. Acesta va trebui să explice cum a fost posibil ca "turistele" să pătrundă pe plaja lui Iohannis în condiţiile în care aceasta beneficiază de pază militară şi camere de supraveghere care funcţionează non-stop.

Trei persoane misterioase au fost fotografia pe plaja privată a președintelui de la Neptun

#DIRECT_ONE_3jyoli#

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)