Ultimele aplauze pentru Ileana Ciuculete. Sute de oameni au venit să o conducă pe ultimul drum pe iubita artistă (VIDEO)

Ultimele aplauze pentru Ileana Ciuculete. Sute de oameni au venit să o conducă pe ultimul drum pe iubita artistă (VIDEO)

Ultimele aplauze pentru Ileana Ciuculete! Îndrăgita cântăreaţă a fost sâmbătă condusă pe ultimul drum. La căpătâiul ei au venit oameni din toată ţara, să îi aducă un ultim omagiu, informează B1 TV. Artista a fost răpusă fulgerător de o boală incurabilă, iar moartea ei a luat prin surprindere o lume întreagă. Familia şi prietenii încă nu îşi revin din şoc.

Ileana Ciuculete a fost înmormântată la cimitirul Străuleşti. Sute de oameni au venit să o conducă pe ultimul drum pe iubita artistă. Zeci de coroane, lumânări şi lacrimi au rămas în urma cântăreţei.

Slujba a avut loc la biserica Costeasca. Sute de fani au stat la căpătâiul artistei. Mama acesteia și soţul Cornel Galeş sunt şocati de moartea fulgerătoare a cântăreței.

Ultimele aplauze pentru Ileana Ciuculete. Sute de oameni au venit să o conducă pe ultimul drum pe iubita artistă

#DIRECT_ONE_ytgo3r#

”Îmi pare rău, am iubit-o din tot sufletul, rău, foarte rău. De marți seară stau la TV și sufăr. Dumnezeu să o odihnească, să aibă grijă de ea acolo”, a spus o doamnă venită să-i aducă artistei un ultim omagiu.

”E cea mai tristă zi din folclor, foarte tristă. Pe cer sunt multe stele, azi a dispărut cea mai frumoasă. Dumnezeu să îi facă drum luminat”, a spus artista Elena Merișoreanu.

”Dumnezeu să o odihnească. Era frumoasă, elegantă, distinsă, o femeie de nota 10”, a spus o altă doamnă care a apreciat muzica lui Ciuculete.

Urmăriți B1TV.ro și pe