Un accident casnic i-a spulberat toate visele. Povestea Mădălinei, tânăra care nu se mai recunoaște în oglindă: „Am trecut și trec prin momente grele”

Un accident casnic i-a spulberat toate visele. Povestea Mădălinei, tânăra care nu se mai recunoaște în oglindă: „Am trecut și trec prin momente grele”
Sursa Foto: Facebook/ Mădălina Gvinda

O tânără din județul Iași în vârstă de 24 de ani visa să ajungă asistentă medicală, însă totul s-a năruit în urmă cu doi ani, când într-o fracțiune de secundă a suferit arsuri grave la nivelul feței, respectiv în zona capilară.

De atunci, Mădălina Gvinda este într-un război cu propriul chip, notează bzi.ro.

Un accident teribil i-a schimbat radical viața

Mădălina a avut parte de șocul vieții sale pe 22 iulie 2020, după ce părul și fața i-au luat foc în timp ce prepara o simplă mămăligă. Potrivit acesteia, după ce a leșinat, a stat în comă timp de trei zile, ca mai apoi să deschidă ochii.

Cu toate că a trecut peste aceste momente, tânăra are nevoie de ajutor pentru a merge și mai departe. Se pare că în toată această perioadă, ea a încercat zi de zi să facă față intervențiilor chirurgicale, atât din punct de vedere financiar, cât și moral.

„Făceam de mâncare, mai exact mămăligă … M-am aplecat după un prosop și mi-a luat foc părul, deodată. Am leșinat și apoi am stat în comă trei zile. Sora mea sunase la ambulanță, am suferit arsuri până mai jos de gât, aproape de sâni, câteva secunde au fost de ajuns.

De atunci umblu prin spitale, după operații, tratamente. Am terminat postliceala de asistent medical, la FEG, visam să lucrez ca asistentă, încă sper că se va întâmpla, dar acum nu pot munci nicăieri … Am trecut și trec prin momente grele, nu îmi explic nici acum cum mi s-a întâmplat, nu doresc nimănui așa ceva”, a declarat Mădălina Gvinda, potrivit bzi.ro.

Mădălina Gvinda a fost rănită de oameni din cauza aspectului

„Au existat oameni care m-au făcut să mă simt prost, să mă simt altfel decât ei, însă am trecut peste tot, nu am de ales, nici nu îmi mai amintesc ce mi-au zis. Unii medici îmi spuneau că nu o să-mi mai crească părul niciodată, dar totuși mi-a crescut”, a povestit tânăra.

Familia Mădălinei a făcut eforturi pentru a o ajuta să se întrețină și pentru a fi operată, dar cu toate acestea cheltuielile sunt din ce în ce mai greu de suportat.

„Până acum am făcut cinci operații. Părinții și sora mă ajută, ne ajutăm toți, eu mai stau și cu copiii surorii, dar cheltuielile sunt mari. Trebuie să fac kineto-fizioterapie, să-mi găsesc și medic, o ședință cu laser costă 400 de euro”, a mai spus Mădălina Gvinda pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:38 - Premierul Marcel Ciolacu: Nu există nici o paralelă între eventuala candidatură a președintelui Iohannis la NATO și faptul că alegerile pentru funcția de președinte au fost stabilite în luna septembrie (VIDEO)
20:31 - Un elev din cinci nu a rezolvat un exercițiu de clasa a II-a la simularea Evaluării Naționale, la Matematică
20:24 - Babs se pregătește de primăvară cu operații estetice. La ce proceduri a apelat fosta iubită a lui Dorian Popa
20:21 - Grindeanu: Testul cel mai important e în acest an, astfel încât să avem președinte, să câștigăm alegerile parlamentare, locale și europarlamentare / Ciolacu: Trebuie să fie realiști. Niciun partid politic nu va putea câștiga totul
20:14 - Criză de medici stomatologi la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani / Unitatea de Primiri Urgențe a rămas fără linie de gardă
19:53 - Un bărbat băut a lovit șase copii pe trecerea de pietoni. Șoferul este condamnat la ani grei de închisoare
19:44 - Mai multe ONG-uri cer Guvernului reducerea termenului pentru viză de flotant, înainte de alegeri
19:27 - Sabin Sărmaș (PNL): Am anunțat că voi candida la Primăria Cluj-Napoca, asta în măsura în care Emil Boc nu decide să aleagă alt traseu (VIDEO)
19:25 - Grecia își propune să rezolve deficitului forței de muncă. Vrea să aducă 40.000 de angajați din șase țări
19:18 - Bogdan Matei (PSD), despre scandalul care vizează conducerea APIA: “Este atributul unui minister cum își coordonează departamentele suport” (VIDEO)