Un american a plătit 60 de lei pentru un mic dejun în București / Reacția acestuia a devenit virală

Un american a plătit 60 de lei pentru un mic dejun în București / Reacția acestuia a devenit virală
Foto: Pixabay.com

Un american a plătit 60 de lei pentru un mic dejun, într-un restaurant din București, iar reacția sa după ce a văzut nota de plată a devenit virală pe rețelele de socializare, scrie spynews.ro.

Americanul, stabilit în România de mai multă vreme, a fost impresionat de gustarea pe care a primit-o, dar și de prețul acesteia, pe care nu l-a considerat destul unul piperat.

60 de lei pentru un mic dejun în București și o reacție devenită virală

În ciuda faptului că prețurile se află pe o pantă ascendentă, americanul a fost plăcut surprins de mâncarea pe care a primit-o la micul dejun, într-un restaurant din capitală, inclusiv de suma pe care a trebuit să o datoreze în schimbul gustării.

Bărbatul a filmat mâncarea și a făcut publice imaginile pe TikTok, acolo unde se observă că este surprins de modul în care a fost servit.

Acesta a comandat un meniu clasic, care includea mai multe gustări, dar și un suc, un ceai și un croissant. Pentru toate acestea a trebuit să scoată din buzunar mai puțin de 12 dolari, echivalentul a 60 de lei.

@oopsimovedagain How I like to start my mornings, in the heart of the capital 😋🇷🇴 #romania #engineer #bucuresti #breakfast #freedom #oopsimovedagain ♬ The Girl From Ipanema – 2008 Remastered – Frank Sinatra & Antonio Carlos Jobim

Urmăriți B1TV.ro și pe