Un bărbat a fost bătut de polițiști pentru că a depus plângere împotriva patronului unui magazin care i-a vândut mâncare stricată

Un bărbat a fost bătut de polițiști pentru că a depus plângere împotriva patronului unui magazin care i-a vândut mâncare stricată
Foto: portocalamecanica.ro

A cumpărat mâncare stricaă și a fost bătut de polițiști pentru că a îndrăznit să depună plângere împotriva patronului, informează B1 TV.

Problemele tânărului din Deleni au început când acesta s-a întors la vânzătorul din magazin pentru a-i spune că alimentele pe care le-a cumpărat erau stricate și că vrea banii înapoi. Patronul magazinului a inceput să-l înjure.

„În drum spre casă am vrut să mușc din cârnații respectivi și când am dat să mușc am văzut că miroase”, povestește tânărul.

Peste trei săptămâni, clientul a fost oprit de polițiști în timp ce ieșea de la muncă. Aceștia i-au spsu că trebuie să meargă la secție pentru o declarație, însă acolo a început scandalul și bătaia.

În cele din urmă, tânărul povestește că a fost nevoit să declare ce au vrut polițiștii.

La final a fost obligat să-i cadă în genunchi patronului de magazin pentru a-și cere iertare că a a îndrăznit să-l reclame la protecția consumatorului.

Mai mult, s-a ales si cu o amenda de 1.000 de lei.

Bărbatul agresat vrea acum să i se facă dreptate și cere autorităților să ia măsurile legale care se impun.

Tags: