Un bărbat a murit la Ştrandul Municipal din Piatra Neamţ. Trupul său a fost observat pe fundul bazinului de către salvamari

Un bărbat a murit la Ştrandul Municipal din Piatra Neamţ. Trupul său a fost observat pe fundul bazinului de către salvamari
Sursa foto: Pixabay

Tragedie la un ștrand din Piatra Neamţ! Un bărbat a murit înecat, trupul său fiind observat pe fundul bazinului de către salvamari.

Bărbat mort la ștrand în Piatra Neamț

Bărbatul de aproximativ 65 de ani a murit, duminică, în bazinul pentru adulţi al Ştrandului Municipal din Piatra Neamţ. Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să stabilească identitatea acestuia.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare persoanei, însă din păcate a fost constatat decesul. Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Poliţiştii efectuează în continuare verificări pentru stabilirea identităţii bărbatului”, a anunţat Poliţia Neamţ.

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, pentru a se stabili, cu exactitate, circumstanţele producerii acestui eveniment.

„În cursul zilei de azi un bărbat de aproximativ 65 de ani a decedat la bazinul pentru adulţi din Ştrandul Municipal. Bărbatul a intrat în piscina mare din Ştrand, iar la scurt timp după a fost observat pe fundul bazinului de cei doi salvamari. Aceştia l-au scos imediat la suprafaţă, fiind chemat şi asistentul medical din Ştrand, care i-a acordat primul ajutor. La faţa locului a fost chemat un echipaj de ambulanţă, care a efectuat manevre de resuscitare, după care a fost transportat la spital, unde s-a constatat decesul. Cauzele decesului vor fi stabilite de către medicii legişti. Transmitem condoleanţe familiei şi celor apropiaţi în aceste momente grele”, au arătat reprezentanţii Primăriei Piatra Neamţ.

Urmăriți B1TV.ro și pe