Un bărbat de 87 de ani s-a aruncat de la etajul al treilea al Spitalului Județean Giurgiu și a murit. Polițiștii efectuează cercetări pentru moarte suspectă

Un bărbat de 87 de ani s-a aruncat de la etajul al treilea al Spitalului Județean Giurgiu și a murit. Polițiștii efectuează cercetări pentru moarte suspectă
foto: Pixabay

Un bărbat în vârstă de 87 de ani a decedat, marți, după ce s-a aruncat de la o fereastră a Secției de boli interne din Spitalul Județean de Urgență Giurgiu. Oamenii legii efectuează cercetări pentru moarte suspectă.

Giurgiu: Un bărbat de 87 de ani s-a aruncat de la etajul al treilea al Spitalului Județeanși a murit

„Un bărbat în vârstă de 87 de ani care era internat de câteva zile la Secţia de interne, situată la etajul al treilea al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, s-a folosit de un scaun şi a urcat pe acesta, a forţat un geam oscilobatant şi s-a aruncat în gol”,a declarat pentru Agerpres managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Dragoş Chivu.

Timp de câteva zeci de minute, echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă leziunile erau incompatibile cu viața, astfel că a fost declarat decesul bărbatului.

Echipajele medicale au efectuat câteva zeci de minute manevrele de resuscitare, dar leziunile au fost incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decesul bărbatului.

„Bărbatul, în vârstă de 87 de ani, era din municipiul Giurgiu, era internat din data de 11 iunie, dar nu avea boli psihice şi nici nu a dat semne de depresie”,a declarat pentru Agerpres purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Poliţiştii au demarat un dosar penal şi fac cercetări pentru moarte suspectă.