Un bărbat decedat, adus cu mașina la Spitalul Victor Babeș din București. Medicii au chemat imediat poliția

Un bărbat decedat, adus cu mașina la Spitalul Victor Babeș din București. Medicii au chemat imediat poliția
Foto: Poliția Română / Facebook

Medicii de la Spitalul Victor Babeș din Capitala au trecut printr-o experiență halucinantă. Un bărbat a fost adus la spital, cu o mașină particulară, de către trei persoane. Aceștia au precizat că omul nu se simțea deloc bine, fiind suspect de COVID-19. În urma consultărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul inconștient era deja mort.

O mașină particulară, în care se aflau în total 4 persoane a sosit luni la Spitalul Victor Babeș din Capitală. Cele trei persoane au precizat că l-au adus pe bărbat, un pacient în vârstă de 79 de ani pentru că prezenta o stare gravă generală, fiind suspect de COVID-19.

Medicii au constatat că pacientul este mort

Medicii care l-au examinat pe bărbat, un infecționist și un medic de ATI, au constatat că persoana în cauză deja decedase, notează Digi24.

Așa cum prevede protocolul, la fața locului a fost chemată poliția. În urma certificărilor documentelor celorlalte trei persoane, s-a constatat că bărbatul suferea de numeroase afecțiuni neurologice și cardiace.

Astfel, Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei a stabilit că nu este vorba despre moarte suspectă în cazul bărbatului decedat și adus la Matei Balș. Soția acestuia a decedat cu o zi în urmă, la un alt spital din București, din cauza COVID-19.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală.