Un bărbat din Petrila a încercat să îşi dea foc într-o secţie de votare

Un bărbat din Petrila a încercat să îşi dea foc într-o secţie de votare
Foto: ziare-pe-net.ro

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din Petrila a încercat să îşi dea foc duminică în secţia de votare pentru referendum, însă poliţistul de serviciu a reuşit să îl oprească la timp, informează Agerpres.

După ce a votat, bărbatul a scos din buzunar un recipient cu o substanţă inflamabilă şi o sursă de aprindere, potrivit Centrului de Comunicare Judeţean Hunedoara. Din fericire, acesta a fost observat la timp de agentul de poliţie din secţie şi oprit înainte de a se autoincendia.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Petroşani, întrucât prezenta simptomele unei agitaţii psihomotorii.

Acesta şi-a motivat gestul spunând că o problemă de fond funciar a fost soluţionată în defavoarea sa. Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Nu este prima oară când bărbatul încearcă să-şi dea foc într-o secţie de votare. În luna iunie, el a fost salvat de pompieri după ce s-a autoincendiat într-o secţie de votare deschisă pentru alegerile locale.

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică