Un bărbat s-a dat polițist și a amendat oameni în vama Giurgiu

Un bărbat s-a dat polițist și a amendat oameni în vama Giurgiu

Un bărbat  s-a dat polițist de frontieră la Vama Giurgiu a pretins unui moldovean bani ca să nu îl sancționeze.

Cetățeanul din Republica Moldova a sesizat poliția. Bărbatul care a pretins că este polițist de frontieră i-ar fi prezentat o legitimație de poliție și i-ar fi solicitat o sumă de bani, pentru a nu fi sancționat.

Din primele cercetări făcute de polițiști la fața locului a reieșit că un bărbat, îmbrăcat cu un palton negru, care deținea în mână o stație de emisie-recepție, i-ar fi solicitat cetățeanului moldovean 2.600 de lei, pentru a nu fi sancționat contravențional, pentru oprire neregulamentară.

De asemenea, bărbatul i-ar fi prezentat apelantului o legitimație de poliție, recomandându-se ca fiind polițist de frontieră. Acesta i-ar fi dat falsului polițist 730 de lei, după care a sesizat Poliția.

În scurt timp, polițiștii au prins bărbatul bănuit de înșelăciune și uzurpare de calități oficiale. Are 41 de ani și este din municipiul Giurgiu. Asupra acestuia au fost descoperiți 825 de lei, 300 de dolari și 160 de euro.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar miercuri instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:21 - Vulcanul Mauna Loa din Hawaii, cel mai mare vulcan activ din lume, a început să erupă pentru prima dată în aproape patru decenii (FOTO)
19:11 - Primarul Capitalei, discuție de lucru cu Elcen și Termoenergetica. Nicușor Dan: Problemele termoficării s-au accentuat începând cu săptămâna trecută
18:57 - Încă un miliardar rus a murit în condiții misterioase: Accident de elicopter în drum spre Monaco
18:56 - Fostul primar din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a fost reținut de procurorii PT Gorj pentru mărturie mincinoasă
18:33 - Fiul liderului cecen Ramzan Kadîrov, fotografiat în timp ce purta un ceas în valoare de 1,4 milioane de dolari (FOTO)
18:27 - Cristian Diaconescu: Rusia dorește să facă din Ucraina un teritoriu nelocuibil și speră ca poporul ucrainean să intre într-o zonă de frică. Moscova își face calcule, înghețând practic războiul (VIDEO)
18:25 - Soba „cu clopote”, soluția folosită de o familie pentru a trece prin criza prețurilor la energie: „Stăm în mânecă scurtă. Focul îl facem o dată la 2-4 zile”
18:06 - România se află în topul celor mai bune țări în care oamenii ar trebui să se retragă la pensie. Pe ce loc se situează țara noastră
18:02 - PSD, cerere către BPR pentru revocarea lui Niculae Bădălău de la Curtea de Conturi. Radu Oprea: Solicitarea USR, una demagogică. Au făcut scut pentru cei cu probleme de integritate sau penale
17:51 - Klaus Iohannis: „Republica Moldova este o preocupare foarte specială pentru noi” (VIDEO)