Un deținut de la Penitenciarul Ploiești a fost găsit spânzurat în celulă

Un deținut de la Penitenciarul Ploiești a fost găsit spânzurat în celulă

Un deținut de la Penitenciarul Ploiești a fost descoperit mort, luni dimineață, în celula sa, tânărul de 24 de ani decizând să se spânzure.

Incidentul ar fi avut loc în jurul orei 05:00, iar în ciuda eforturilor imediate ale personalului medical, deținutul nu a putut fi readus la viață.

Persoana care s-a sinucis este un tânăr recidivist din Prahova, în vârstă de 24 de ani, care era condamnat definitiv la o pedeapsă de patru ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, potrivit unui comunicat de presă emis de penitenciar și citat de Agerpres.

Acesta nu avea probleme deosebite și nici nu i-au fost identificate vulnerabilități în urma evaluărilor psihologice și sociale periodice.

Conducerea penitenciarului a declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Ultima oră
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă