Un motociclist a murit, după ce a căzut de pe Transalpina într-o râpă. Acesta era cetățean bulgar și avea 37 de ani

Un motociclist a murit, după ce a căzut de pe Transalpina într-o râpă. Acesta era cetățean bulgar și avea 37 de ani
Sursa Foto: monitorulcj.ro

Un motociclist care a căzut joi într-o râpă de pe DN67C-Transalpina, despre care existau informaţii, potrivit unui apel la numărul unic de urgențe112, că ar fi grav rănit, a fost declarat decedat, acesta aflându-se la sosirea echipajelor de intervenţie în stop cardiorespirator, fără a mai răspunde manevrelor de resuscitare.

Un motociclist a căzut de pe Transalpina, într-o râpă, pierzându-și viața

Un apel la 112 anunţa joi după-amiază că un motociclist ar fi căzut într-o râpă, în zona cabanei Frumoasa Tărtărău, la o distanță de 9 kilometride barajul Oaşa, în Munţii Sebeşului. Din informaţiile apelantului, motociclistul respira, avea plus şi nu prezenta hemoragii externe.

Primii care au ajuns la locul accidentului au fost angajații EPA din cadrul ISU Hunedoara. Ulterior, mai multe echipaje din Alba şi Hunedoara au pornit către locul accidentului, unde a fost solicitat, de asemenea, şi un elicopter SMURD de la Jibou. În ciuda eforturilor lor, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

”Primul echipaj care a ajuns la locul accidentului a fost echipajul EPA din cadrul ISU Hunedoara. Aceştia au început de îndată manevrele de resuscitare asupra motociclistului. Din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Motociclistul decedat pe Transalpina era de origine bulgară

Câteva ore mai târziu, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba a anunțat că motociclistul care şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de pe DN67C – Transalpina într-o râpă era cetăţean bulgar. Bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani.

„Un cetăţean bulgar, în vârstă de 37 de ani, în timp ce circula cu o motocicletă pe DN67C, în zona Tărtărău, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra motocicletei şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat în afara carosabilului”, a transmis IPJ.

Organele de poliție au deschis o anchetă pentru a stabiliîn ce condiţii s-a produs accidentul.

Tags: