Un nou episod violent în trafic între un tramvai și un BMW: Vatmanul, împușcat de către șoferul autoturismului cu un pistol cu aer comprimat

Un nou episod violent în trafic între un tramvai și un BMW: Vatmanul, împușcat de către șoferul autoturismului cu un pistol cu aer comprimat

Scene de coșmar au avut loc joi dimineața într-un tramvai din capitală. Un conducător de tramvai de pe linia 25, care circula pe Șoseaua Giurgiului – sens CFR Progresul, la plecare din stația „Muzeul Bacovia”, a fost împușcat cu un pistol cu aer comprimat de către un participant la trafic, fiind rănit ușor în zona capului, informează reprezentanții STB.

După pornirea tramvaiului din stație, o călătoare a alergat să se urce în tramvai, iar acesta nu a mai putut opri.

În acest context conducătorul unui autoturism BMW aflat în trafic, care circula paralel cu vagonul a observat toată scena și i-a adus injurii vatmanului. După discuția cu acesta, a scos și a folosit un pistol cu aer comprimat, rănindu-l ușor.

Nu au fost necesare intervenții medicale, iar vatmanul în vârstă de 45 de ani se află în afara oricărui pericol.

Tramvaiul s-a retras la depoul Giurgiului. Circulația tramvaielor pe Șos. Giurgiului nu a fost afectată. Cazul este în cercetare de către organele de poliție.

“Societatea de Transport Bucuresti își exprimă îngrijorarea faţă de o astfel de manifestare violentă, care ar fi putut să aibă repercusiuni grave atât asupra vatmanului, cât și asupra călătorilor și a celorlalți participanți la trafic”, este mesajul transmis de STB.

Amintim faptul că la începutul acestui an un tramvai de pe linia 32 din Capitală a fost surprins în timp ce loveşte un BMW oprit la semafor pe linia acestuia.

A urmat o adevărată confruntare dintre şoferul autoturismulu şi vatmanul tramvaiului STB cu privire la natura regulilor de circulaţie.

Accidentul a avut loc în zona intersecţiei Bulevardului George Coşbuc cu Bulevardul Tudor Vladimirescu.