Un tânăr internat la secția de psihiatrie a spitalului din Bistrița s-a urcat pe acoperișul clădirii

Un tânăr internat la secția de psihiatrie a spitalului din Bistrița s-a urcat pe acoperișul clădirii
Foto: spital.bistrita.ro

O persoană internată în secţia boli mintale a spitalului din Bistriţa a scăpat de sub supravegherea personalului medical şi s-a suit pe acoperişul unităţii. Până la urmă, bărbatul a fost dat jos de acolo de către pompieri.

În tot timpul incidentului, şeful spitalului a fost de negăsit. El s-a aflat alături de manifestanţii la un miting în faţa prefecturii din Bistriţa, care cerea demiterea lui Traian Băsescu.

Tânărul care s-a suit pe acoperișul spitalului are 20 de ani. El a fost  fost coborât de acolo de pompieri cu ajutorul scării din dotarea Serviciului pentru Situații de Urgență. Nu a opus rezistență, deși la un moment dat a cam dat emoții.

Nu se cunosc motivele pentru care bărbatul s-a urcat pe acoperiș. În tot acest timp, directorul spitalului, medicul Dan Ilieș, se afla la mitingul din fața prefecturii în care se cerea demisia lui Traian Bãsescu.

Ultima oră
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de colaborare cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)
16:31 - 2.468 de școli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță
16:29 - Florin Cîțu: Octavian Berceanu a fost numit politic la Garda de Mediu și nu l-am demis eu, de fapt i-a fost retras sprijinul politic atunci când USR a ieșit de la guvernare
16:17 - Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
16:16 - Florin Cîțu, declarații contradictorii despre valul 4: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”
16:14 - Valeriu Gheorghiță: Sunt 2.468 de unități de învățământ care vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile (VIDEO)