Un Volkswagen Passat prins sub gheaţa din localitatea Văleni!

Un Volkswagen Passat prins sub gheaţa din localitatea Văleni!

Vremea rea din ultima vreme i-a luat pe nepregătite pe unii şoferi, aceştia având mari probleme cu propriile maşini.

Astfel, potrivit imaginilor urcate de un utilizator pe YouTube, un Volkswagen Passat  a fost prins sub gheaţa din localitatea Văleni.

În imagini se poate vedea cum maşina este sub apă, înconjurată de gheaţa care s-a format în jurul său. În tot acest timp, localnicii intervin pentru a proteja zona de efectele cauzate de vreme.

Un Volkswagen Passat îngheţat!

Tags:
Ultima oră
21:24 - După ce a luat BAC-ul, Nadine se apucă de facultate. Unde a fost admisă, la 44 de ani
21:16 - Dacian Cioloș: Dacă PNL vrea USL 2 cu PSD, ca să se asigure că nu mai intră în Parlament în 2024, e treaba lor (VIDEO)
21:07 - DIICOT a destructurat o grupare din Brașov, specializată în trafic de persoane în Marea Britanie
20:49 - Dacian Cioloș: Florin Cîțu a insistat să coordoneze el campania de vaccinare, și vedem unde suntem azi, și-a cumpărat funcția în PNL cu bani de la buget, 10 miliarde, și s-a lăudat cu PNRR-ul la care au lucrat miniștrii, nu el (VIDEO)
20:29 - Premierul Florin Cîțu, citat motivațional din Margaret Thatcher, în ziua în care s-a decis când va fi votată moțiunea PSD
20:28 - USR-PLUS, gata să voteze inclusiv moțiunea de cenzură a PSD anti-Cîțu: „E terminat ca premier”
20:15 - Vlad Voiculescu: Azi suntem în top 5 mondial după numărul de infectări și decese. ”România normală” promisă, un stat complet iresponsabil. Florin Cîțu să înceteze cu manipularea datelor și să ceară ajutor internațional
20:05 - Cozi de kilometri întregi în benzinăriile din Marea Britanie. Cum s-a ajuns ca 90% dintre stații să rămână fără combustibil
20:01 - Ea a fost marea dragoste a lui Cătălin Măruță, până să o cunoască pe Andra (FOTO)
19:42 - Lucian Bode, întrebat de ce nu a intervenit pentru respectarea măsurilor anti-COVID la congresul PNL: Eu acolo nu eram nici organizator, nici ministru de Interne / Reacția lui Florin Cîțu (VIDEO)