Unde poți găsi plajă sălbatică la preț de Mamaia dar pentru șase persoane

Unde poți găsi plajă sălbatică la preț de Mamaia dar pentru șase persoane
Foto: observatorulph.ro

Plaja Tuzla a rămas ultima plajă sălbatică din Constanța și este situată la mai puțin de cinci kilometri de șoseaua principală care face legătura dintre Constanța și Mangalia. Prețurile din stațiune sunt accesibile, mai ales la pensiuni.

Zona nu este foarte amenajată dar e liniștită

Plaja Tuzla se află între Constanța și Năvodari, la doar doi kilometri de șoseaua DN39. Față de drumul principal, este la cinci kilometri. Distanța până la plajă este greu de parcurs pe jos. Drumul durează aproximativ 30 de minute.

În situația în care turiștii vin cu mașina la Plaja Tuzla, trebuie să știe că un drumul are o bună parte doar din piatră. De asemenea, va fi nevoie de instrucțiuni clare, fiind oarecum ascunsă de turiști.

Cât costă o noapte în Tuzla

O variantă de cazare este cea la apartament sau vilă. Una dintre cele mai „scumpe” cazări (ca la Mamaia) are prețul de 600 de lei pe noapte, dar are o capacitate de șase persoane. Așadar, pentru cei care vor să ocupe întreaga vilă, prețul devine accesibil. În această sumă, proprietarii oferă două paturi duble în două dormitoare și o canapea extensibilă, potrivit cancan.

Un alt loc de cazare are prețul de 400 de lei pe noapte, pentru șase persoane. În fapt, după cum locul dispune de doar un pat dublu, prețul real este pentru doar două persoane.

Există și variante mult mai accesibile, cum ar fi gazda. Doi adulți pot plăti puțin peste 100 de lei într-o astfel de ofertă. În plus, mulți dintre cei care își oferă casele spre închiriere de acest tip oferă și mic dejun.

Pentru pensiunile din Tuzla, prețurile sunt între 120 și 150 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe