Vâlcea: Bărbat transportat la spital după ce a fost găsit împușcat pe un câmp

Vâlcea: Bărbat transportat la spital după ce a fost găsit împușcat pe un câmp
Foto: romanialibera.ro

Un bărbat a fost transportat în stare gravă la spital, în noaptea de miercuri spre joi, după ce a fost găsit împușcat în umăr și în hemitorace pe un câmp din localitatea vâlceană Sutești. Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a afla împrejurările în care a avut loc accidentul.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, citați de Mediafax, cel mai probabil bărbatul a fost  împușcat accidental. Inițial, el a fost transportat la Spitalul Municipal Drăgășani, de unde a fost ulterior mutat la Spitalul Craiova.

„Un apel primit pe serviciul unic de urgență 112 în această noapte anunța că un bărbat se află împușcat pe un câmp care aparține de comuna Sutești – este o localitate de lângă municipiul Drăgășani. Un echipaj SMURD a găsit victima într-o baltă de sânge, având răni de alice la umăr și hemitorace. Ulterior, pacientul a fost transportat la Spitalul Municipal din Drăgășani, iar medicii de aici, constatând că starea sănătății se agravează, au decis ca bărbatul să fie transportat cu ambulanța la un spital din Craiova,” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.

Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru a afla cine l-a împușcat pe bărbat.

Ultima oră